Voka Kempen verwelkomt woensdagavond bij Hermans Heftrucks in Rijkevorsel meer dan 400 ondernemers tijdens de jaarlijkse eindejaarsreceptie.

Het is een ideale gelegenheid om samen met de aanwezigen even terug te blikken op het economische jaar 2011 in de Kempen en te polsen naar de verwachtingen voor 2012.

‘Ondernemers in de Kempen zijn succesvol’, zegt algemeen directeur van Voka Kempen Jan Hendrickx. ‘Het zijn mensen die hun eigen succes creëren en dagelijks hun bedrijf naar een hoger niveau tillen. Voka Kempen is trots een partner van deze ondernemingen te zijn.

Ons netwerk in de Kempen is intussen meer dan 1300 bedrijven sterk en groeit nog elke dag.’ De Eindejaarsreceptie op 14 december bij Hermans Heftrucks in Rijkevorsel staat in het teken van groei en - om in de sfeer van het gastbedrijf te blijven – het tillen van onze bedrijven naar een hoger niveau.

‘We blikken samen terug op het voorbije jaar en klinken alvast op het nieuwe’, vertelt Hendrickx. ‘We doen dit samen met de bedrijfsleiders en werknemers van de drie leden-bedrijven die dit jaar een mooie award in ontvangst mochten nemen omdat ze hun bedrijf voortdurend naar een hoger niveau blijven tillen. Dit zijn Soudal – Onderneming van het jaar, Arbor boomkwekerijen – Award Excellente Onderneming provincie Antwerpen en Renotec – Prijs Ondernemen van Voka Kempen.’

Feestelijk en informeel
‘Dit jaar is Hermans Heftrucks in Rijkevorsel dé plek voor ondernemers
om 2011 zakelijk af te sluiten’, besluit Hendrickx. ‘En om in een feestelijke en informele sfeer te bespreken hoe ze hun bedrijf ook in 2012 opnieuw naar een nog hoger niveau kunnen tillen.’